Pages

Categories

Search

 

Jag pratar om övervakning i Expressen Primetime

Jag pratar om övervakning i Expressen Primetime

by
June 13, 2013
I media, Integritet, Politik
No Comment

exptv_prismNatten till måndag stoppade jag i mig en värktablett som jag blev hysteriskt allergisk mot. Så, jag tillbringade morgonen med att må allmänt urkasst och ha nässelutslag överallt. Så, över frukosten konstaterade jag glatt att det ju var en himla tur att jag i alla fall inte behövde vara med på tv med min knöliga och illröda panna. Trodde jag, ja.

En liten stund senare ringde naturligtvis Expressen Primetime och ville intervjua mig med anledning av NSA:s övervakning. Yeah! Hur ofta får man en möjlighet att vara med på TV när man ser ut som om man är på väg till ett Star Trek-konvent utklädd till klingon? Inte ofta.

Nåväl, här är resultatet. Tre lager smink senare ser jag mer ut som Morticia Addams än B’Elanna Torres. Förhoppningsvis lyckades jag dessutom säga lite bra saker om hur dåligt det är med övervakning också.

Qapla’, på er! 😉

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *