Pages

Categories

Search

 

Nu har Piratpartiet landat i Almedalen

Nu har Piratpartiet landat i Almedalen

by
July 2, 2013
Politik
One Comment

Jag befinner mig just nu i Almedalen med en hög trevliga pirater. Det är ett vuxenkollo för politiker och journalister, med en hierarki som skulle gjort vilken renässansprins som helst lycklig. Men, om man ser bortom det mest ytliga försöken att få uppmärksamhet, så finns det många möjligheter till intressanta möten och samtal och det är därför Piratpartiet och jag är här.

Ett litet gäng bestående av Mattias Lennartsson, Magnus Jonsson, Erik Einarsson, Izzie Danielsson, Jan Lindgren, Ola Nyström och jag själv passade igår på att sätta upp affischer och dela ut flygblad runt om i Visby. Det ska vi göra en stund varje dag mellan seminarier och möten.

I dag (tisdag) ska vi dela ut flygblad klockan 18:30 i Almedalen. Jag hoppas att lite fler pirater vill göra oss sällskap då. Ju fler, desto bättre. Vi samlas utanför Almedalsbiblioteket.

Här kommer lite fina bilder från gårdagens affischering och flygbladsutdelning. Klicka på bilderna för att se en större version:


Jan Lindgren och Ola Nyström delar ut flygblad.

Jan Lindgren och Ola Nyström delar ut flygblad.

Piratpartiet-affischer från den nya kampanj "För Sverige i framtiden!"

Piratpartiet-affischer från den nya kampanj “För Sverige i framtiden!”

Och så några affischer till.

Och så några affischer till.

Ännu fler!

Ännu fler!

2013-07-01 08.53.50

Och så några affischer till.

Och så några affischer till.

PP:s skolpolitiske talesperson, Erik Einarsson, poserar framför två av våra affischer.

PP:s skolpolitiske talesperson, Erik Einarsson, poserar framför två av våra affischer.

Och när man satt upp affischer måste man återhämta sig en stund. Ingen av oss valde McGröt. ;-)

Och när man satt upp affischer måste man återhämta sig en stund. Ingen av oss valde McGröt. ;-)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by


one Responses

  1. Kloker

    July 2, 2013, 18:51:05

    Jag har precis lyssnat på Gustav Fridolins tal i Almedalen där han i ett och samma tal lyckades lyfta fram dels vikten av integritet och dels Europaparlamentarikern Isabella Lövins förträfflighet. Lövin är som bekant inte direkt någon förkämpe för integritet. Hallå, Torbjörn Wester! Var finns du? Rädda oss från lögnerna!

    Gustav Fridolin, hur kan väljarna lita på att Lövin håller sig till miljöpartiets valplattform om hon blir vald den här gången? Kan vi väljare i god tid få veta i vilka frågor hon tänker blankt skita i plattformen och bara köra sitt eget rejs? Sånt kan vara intressant att veta, tänker jag.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *