Pages

Categories

Search

 

Hej och välkommen, Obama!

Hej och välkommen, Obama!

by
September 3, 2013
Integritet, Politik
8 Comments

Självklart ska grabben ha en liten välkomsthälsning. Här kommer den. Och glöm inte att hjälpa till att sprida den, folks! :-)

I går pratade jag med Nyhetsbyrån AP (det resulterade bland annat i den här) och en lokalradiostation. I dag har jag blivit intervjuad av SvD, DN, Expressen, NRK, SR, SVT och radiokanalen Voice of Russia. I morgon börjar dagen med Morgon i P1 och fortsätter med finska YLE, Expressen TV, TT, SVT, SR. Och så kommer Aftonbladet (både papper och på nätet) att publicera en debattartikel som jag skrivit med anledning av Obamas besök.

Så, om jag ser lite trött ut i den här videon eller om jag säger “you know” lite för många gånger, så får ni helt enkelt ha lite manners och låta bli att säga det till mig. Okej? Om ni inte lyder kommer inte tomten till er i år.

I morgon demonstrerar vi på Medborgarplatsen klockan 17:00. Jag kommer att prata en liten stund. Be there eller var lika square som Per Gudmunson i SvD. Välj bättre förebilder, som Emma Andersson, Anton Nordenfur och Christer Jansson till exempel.

manning_medium snowden_medium

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


8 Responses

 1. Anders Troberg

  September 4, 2013, 06:07:56

  Det talet förtjänar att tonsättas!

 2. Egil

  September 4, 2013, 08:36:05

  Du är fantastisk Anna! Tyvär syns det lite hur trött du är :S Efter det här får du fan ta en ordentlig långhelg framför bra sci-fi filmer och med mycket onyttigt och gott käk 😛

 3. Johan

  September 4, 2013, 08:44:00

  Fantastisk sarkasm välsminkad med saklighet! Bra initiativ och väl genomfört, Anna. Jag påmindes just om varför jag varit piratpartist sen 2006, utifall jag tvivlat någon gång.

 4. Al Salih

  September 4, 2013, 11:30:14

  Fantastisk Anna
  Stort tack.

 5. Martan

  September 4, 2013, 12:03:11

  Skit bra tal! Sprid det vidare!

 6. Jan

  September 5, 2013, 00:58:27

  Hej Anna.

  Har inte haft tid att kolla detta förrän…..nyss.

  Hilarius!! (Eller hur man nu stavar.)

  Förbannat bra, o du blir bara bättre o bättre!

  Ha det Anna!
  JanLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *