Pages

Categories

Search

 

Piratpartiet på Bok & bibliotek

Piratpartiet på Bok & bibliotek

by
September 27, 2013
Kulturpolitk, Politik
7 Comments

Just nu pågår Bok & bibliotek i Göteborg och självklart är också Piratpartiet där. Vi finns i monter E04:03. Kom gärna och hälsa på oss!

Vi tillbringar mässan med att prata med en massa trevliga människor om Piratpartiet. Framför allt pratar vi om vårt bibliotekspolitiska program (som man kan ladda hem här), men det blir naturligtvis många intressanta samtal även om annan piratpolitik.

Bok & bibliotek är en mässa som årligen besöks av omkring 100 000 kulturälskare. Det är dessutom Sveriges mest mediabevakade mässa. Det betyder att det är en både rolig och givande mässa på många olika nivåer.

Och nu måste jag springa iväg. I’ll be back!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


7 Responses

 1. Mab

  September 27, 2013, 19:08:46

  Ano Nym: du borde kolla dina källor bättre. Det som är åt helvete är ju faktakollen på bloggen du länkar till. Dels vulgariserar den innehållet i dokumentet (som i grunden handlar om att harmonisera hets mot folkgrupp-lagstiftning inom Europa för att motverka förtal av grupper), dels har den grundläggande faktafel om dokumentet som sådant (det är ett utlåtande från en expertgrupp, det är inget lagförslag) samt om vilken process EU har för beslutsfattande.

 2. Thorbjörn 'Puggan' Backlund

  September 27, 2013, 21:23:35

  Hoppas ni har haft det kul, har inte haft tid att titta förbi, men fick åtminstånde min sambo att hämta upp din bok, så nu kanske jag kan läsa klart den, började läsa den på piratskuten (Arwen) för ett par år sen :-)

 3. Kloker

  September 29, 2013, 22:14:11

 4. Anonym

  September 30, 2013, 21:35:14

  åh nej jag missade det :(Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *