Pages

Categories

Search

 

Det behövs mer humor i politiken

Det behövs mer humor i politiken

by
May 25, 2014
F1, Politik
One Comment

Jag har sagt det igen och jag säger det nu. Det behövs mer humor i politiken. Om du inte tror mig, så föreslår jag att du tar en titt på vad som just inträffade på ett twitter när dig…


I rest my case. :-)

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related Post


one Responses

  1. Hans Odeberg

    May 25, 2014, 13:26:01

    Det där var ju i och för sig en bra idé. Vi som inte gillar kvällstidningsjournalistiken kan turas om att stå med ryggen emot löpsedeln utanför vår lokala matbutik.

    Blir lite knepigt ikväll när jag i protest ska stoppa i min röstsedel i valkuvertet med ryggen emot. Med en spegel kanske jag klarar att kryssa rätt namn.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *