Pages

Categories

Search

 

3 podcasts och en till på väg

3 podcasts och en till på väg

by
December 29, 2014
F1, Politik
No Comment

Podcasts är kul. Både att lyssna på och att vara med i. Som lyssnare kan man avnjuta dem när och var som helst. Som poddeltagare får man det där pratutrymmet man aldrig får på radio. Det är kort sagt en riktigt bra grej. Jag har haft turen att få vara med i hela tre podcasts de senaste veckorna. De kan ni lyssna på här nedanför.

Femperspodden: Och för er som missat det så tillbringade jag för ett tag sedan sedan riktigt trevlig eftermiddag i Aleksa Lundbergs sällskap. Resultatet av det blev en pod om partikultur, övervakning, upphovsrätt och diverse annat. Ni kan läsa här och lyssna här:

Chamoun Show: Någon vecka senare fick jag en trevlig timme med Ninos Chamoun i Radio Skanstulls podcast. Avsnittet handlar om The Pirate Bay, Piratpartiet och om mitt val att inte vara tillgänglig för partiledarposten 2015. Och så får ni lyssna lite på Henrik Pontén också. Här kommer det:

Frihetspodden: Föreställ er mig och Per Pettersson ensamma i ett källarvalv en hel förmiddag. Trevligt, eller hur? Det hände på riktigt ett par dagar före julafton och resultatet av det hela blev ett nytt avsnitt av Frihetspodden. Vi pratade om partikultur, integritetens framtid och diverse annat. Lyssna på Frihetspodden.

Så, nu är jag hooked på podcasts. Om ni har en, bjud in mig. Men, jag tänker då rakt inte bara sitta och vänta på inbjudningar. Nu när jag äntligen har lite tid över, så ska jag minsann ta och dra igång en egen liten pod. Fortsättning följer!

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *