Pages

Categories

Search

 

Tack för alla misogyna länkar på Internationella Kvinnodagen!

Tack för alla misogyna länkar på Internationella Kvinnodagen!

by
March 9, 2015
F2, Politik
No Comment

Jag firar inte själv alla dessa internationella dagar, men förvånansvärt många män passade på att fira den Internationella Kvinnodagen med att skicka mig misogyna länkar. Jag är rörd över omtanken och vill därför passa på att tacka var och en av er för uppvaktningen med lite musik. Ni vet vilka ni är, stort tack! :-)Och så avslutar vi med ett ännu större tack till alla de män som uppmärksammade dagen på helt andra sätt: Macho Man. 😉

Anna Troberg

Anna Troberg är verksamhetschef för Wikimedia Sverige och författare, men bland de karaktärsdanande ungdomssynderna kan hon räkna några år som bokförlagschef och ett förflutet som partiledare för Piratpartiet. Hennes humoristiska roman "Chefer från helvetet" är publicerad i Sverige, Norge och Finland. Hennes motto är: "Life is pain. Get used to it ... or make it better!" Åsikterna på bloggen är hennes egna.

Other posts by

Related PostLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *