Prenumerera

Nyhetsbrev är ett utmärkt sätt att hålla sig ajour. De forsar inte förbi. De trillar lugnt och sansat ner i inkorgen och väntar snällt där tills man har tid att läsa dem. Man får högt och lågt, allvarligt och lättsamt, väl utvalt av en person man har förtroende för. Det är perfekt!

Jag ramlar hela tiden över en massa saker som fascinerar, engagerar och roar mig. Saker som det vore en smula egoistiskt att inte dela med mig av under ordnade former. Sociala medier är mycket, men så ordnade är de inte. Så, jag beslutade mig för att dra igång ett nyhetsbrevet istället: "Troberg tipsar!"

Om och när just det här nyhetsbrevet uppnår verkshöjd vet jag inte, men håll ut. Att slira runt i inlärningskurvan är halva nöjet.

Bli prenumerant helt gratis genom att klicka på knappen här nedanför och fyll i namn och mejl. Alla prenumeranter får:

📰
Nyhetsbrevet "Troberg tipsar".
Varje torsdag dimper det ned ett nyhetsbrev i inboxen med tips och länkar till saker som fascinerat, engagerat och roat mig under veckan.
🗨️
Kommentera på annatroberg.se.
Prenumeranter kan bidra med tankar och åsikter genom att kommentera på bloggen.

(Du kan säga upp prenumerationen när du vill genom att klicka på "Unsubscribe" längst ned i ett av nyhetsbreven. Du kan också göra det genom att logga in på ditt konto här på annatroberg.se.)